PS鏁欑▼

墨西哥 墨西哥城 美签 旅行社

PS鏁欑▼
查看: 60|回复: 0

这是一抹希望的颜色

[复制链接]
匿名  发表于 5 天前 |阅读模式
Material sharing:HY
素材分享:HY
Picture editor:HY
图片编辑:HY
Copy editor:HY
文字编辑:HY
Source material:Dezeen
素材来源:Dezeen
Mexican design studio All Arquitectura has created a vibrant football and basketball court for one of the poorest and most violent areas of mexico city.
All Arquitectura upgraded the La Doce venue in collaboration with Love.fútbol, a non-profit organisation that restores and regenerates sports fields in marginalised areas of cities around the world.
墨西哥设计工作室All Arquitectura 为墨西哥城最贫穷,最暴力的地区之一创建了一个充满活力的足球和篮球场。
所有Arquitectura都与Love.fútbol合作升级了La Doce场地,Love.fútbol是一个非盈利组织,旨在恢复和重建世界各地城市边缘化地区的运动场。


lQqu1UZQh6uy9c66.jpg HY



This project aimed to enhance facilities for residents of Valle de Chalco, on the eastern outskirts of the Mexican capital's vast metropolitan area. The neighbourhood – together with Ciudad Nezahualcoyotl and Ixtapaluca – form the world's largest mega-slum.
"The project is located in the municipality of Valle de Chalco, returning to the community a living space located in one of the areas with the highest marginality and with one of the highest rates of violence at the outskirts of Mexico City," said the studio.
该项目旨在加强墨西哥首都大都市区东郊Valle de Chalco居民的设施。该社区与Ciudad Nezahualcoyotl和Ixtapaluca一起构成了世界上最大的贫民窟。
“该项目位于Valle de Chalco市,返回社区,这是一个生活空间,位于墨西哥城郊区暴利率最高的地区之一,”该工作室说道。 。


lzP5ChFH51WSU5HH.jpg HY



Helped by sponsorship from UK football team Manchester City, All Arquitectura refreshed the run-down venue to create a social space for the community to use.
The most noticeable change is the surface of the sports court, which is covered with stretched and slanted chequerboard pattern, coloured two bright shades of blue.
在英国足球队曼城的赞助下,All Arquitectura为破败的场地进行了更新,为社区创造了一个社交空间。
最引人注目的变化是运动场的表面,其上覆盖着拉伸和倾斜的棋盘图案,颜色为两种明亮的蓝色。


wQ9Z96tTPfUXfIfx.jpg HY



Markings and equipment allow the field – measuring 49 by 82 feet (15 by 25 metres) – to be used for football, basketball and other activities.
Bleacher-style seating is located to one side for spectators, sheltered by metal canopies. A vibrant mural runs the length of the site behind the seats.
At one end of the 10,419-square-foot (968-square-metre) site, a pavilion is placed on a concrete platform leftover from the original venue.
The new building houses an administrative area, restrooms, and storage space, with room for educational and communal gatherings.
标记和设备允许现场测量49 x 82英尺(15 x 25米) - 用于足球,篮球和其他活动。
漂白师式座位位于观众的一侧,由金属檐篷遮挡。一个充满活力的壁画贯穿座位后面的场地。
在占地10,419平方英尺(968平方米)的场地的一端,一个亭子被放置在原始场地剩余的混凝土平台上。
新建筑设有行政区,卫生间和储藏空间,可容纳教育和公共聚会。


X2P228LXKZmx82Vo.jpg HY



Behind, a pebbled courtyard features gym equipment like pull-up bars and punch bags for outdoor exercising.
Overall, the refreshed court adds colour and atmosphere to the surrounding run-down streets, which are filled with apartment shacks and deteriorating buildings.
在后面,一个鹅卵石庭院设有健身器材,如拉杆和户外运动的打孔袋。
整体而言,焕然一新的球场为周围破败的街道增添了色彩和氛围,这些街道充满了公寓小屋和不断恶化的建筑。


MjHwJajbfjbbJsff.jpg HY



"The project is based on a network and a proposal for change that arises from the need to develop quality public spaces in marginalised areas in various cities around the world," said All Arquitectura.
All Arquitectura表示:“该项目基于一个网络和一个改变建议,这个建议源于在世界各个城市的边缘化地区开发优质公共空间的需求。”


rIzdsLwXy4ibhviS.jpg HY



In cities around the world, bold hues have been added to sports courts to regenerate neighbourhoods or simply act as art installations. Examples can be found in Paris, New York, St Louis, and the Belgian town of Aalst.
Photographer Ward Roberts has spent years capturing colourful courts across the globe, which he then presents as muted pastel tone in his images.
在世界各地的城市中,运动场增加了大胆的色调,以重建社区或仅仅作为艺术装置。例子可以在巴黎,纽约,圣路易斯和比利时的阿尔斯特镇找到。
摄影师沃德·罗伯茨(Ward Roberts)多年来一直在全球范,然后他在照片中呈现柔和的柔和色调。
回复

使用道具

*滑动验证:
使用 高级模式(可批量传图、插入视频等)
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册 更多»

快速回复 返回顶部 返回列表